Mirko “Büyük Birader” diye ağlıyor ve Perla'yı kıskanıyor

celikci

New member
Tgcom24
Mirko arkadaşları için gözyaşlarına boğuldu

Mirko gözyaşlarını siliyor ve iki arkadaşının, Perla ve Greta ile olan bağını nasıl kurabildiği ve her şeyden önce “aralarında barışçıl ve sakin bir ortam yaratmayı başardığı” için kendisine iltifat ettiklerini söylüyor. Hatta Letizia ona çok güzel bir iltifat etti: “Bu ilişkiye sahip olmaları senin sayende.” Mirko çok mutlu ve duygudan kırılan sesiyle şunu itiraf ediyor: “Anlaşıldığımı hissettim”.

Mirko'nun Perla ve Alessio arasındaki ilişkiden duyduğu rahatsızlık

Mirko'yu hâlâ rahatsız eden bir şey var ve o da Perla'yı ilgilendiriyor. Daha doğrusu yeni gelen Alessio Falsone ile olan ilişkisi üzerine. Mirko, yeni rakibini kıskanmadığını belirtiyor ancak kendisini “kafasını karıştıran” bir suç ortaklığını bu kadar kısa sürede fark ettiğini itiraf ediyor. Perla hemen “Ama şaka yapıyoruz” diye haklı çıkarıyor. Mirko, “Onunla dalga geçtiğini görüyorum” diye yanıtlayan kızın şaşkınlığını doğruluyor: “Alessio sadece bir arkadaş, başka bir şey değil”. Ancak Mirko o kadar ikna olmamıştır ki ikili arasında ileri geri bir saldırı başlar.

Marco Maddaloni'nin konuşması

Böylece Marco Maddaloni araya girerek arabuluculuk yapmaya çalışıyor ve her iki oğlanı da daha anlayışlı ve kaygısız olmaya ve küçük şeylere odaklanmamaya davet ediyor: “Perla'nın hiçbir davranışında bir kötü niyet göremiyorum. Mirko, neden sen Olmayan bir şeyi mi arıyorsunuz?” diye sorar judocu. Mirko'nun yanıtının gelmesi uzun sürmedi: “Perla'da bazı garip davranışlar gördüm, Alessio'ya karşı beklemediğim bir güven vardı”. Ancak Marco aynı fikirde değil ve onu “görünüşün ötesine geçip yeni bir ilişki kurmaya, saçmalıklara takılıp kalmamaya” davet ediyor.