Megasaray Hotels Open’da şampiyon Nuno Borges

semaver

New member
2021 yılında Megasaray Tenis Akademi’de düzenlenen üçüncü ATP Challenger turnuvasının tekler finalinde 24 yaşındaki Portekizli raket Nuno Borges ile 26 yaşındaki Büyük Britanyalı Ryan Peniston karşılaştı. Toprak tabanda gerçekleşen tertipte Borges, birinci servislerinden yüzde 84 puan çıkarıp 1 saat 18 dakikalık uğraş sonunda Peniston’u 6-4, 6-3’lük setlerle yenerek birinci ATP Challenger şampiyonluğunu kazandı.

Antalya’nın tenis manasında gelişmiş bir kent olduğunu söyleyen Borges, “Antalya’ya ikinci sefer geliyorum. Burada olmaktan hayli memnunum. Konaklama, ulaşım ve tertip sahiden hayli güzeldi. Şahane bir hafta geçirdim. Türkiye’de Yankı Erel ve Ergi Kırkın ile oynadım. Onlar nitekim kusursuz bir ekipler. Türk tenisini parlak bir gelecek bekliyor” dedi.

Çiftlerde ise şampiyonluk kupasını Chun-Hsin Tseng/Yu Hsiou Hsu ikilisini 3-6, 6-2, 12-10 yenen İtalyan tandem Riccardo Bonadio/Giovanni Fonio kaldırdı.

Atletlere mükafatlarını Türkiye Tenis Federasyonu Lideri Cengiz Durmuş, Türkiye Tenis Federasyonu İdare Konseyi Üyesi İbrahim Okumuş ve Club Megasaray Hotel Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Öztürk takdim etti.

Okumaya devam et...