celikci
New member
Stüdyoda gösterilen ilk harici “Erkekler ve Kadınlar” bu aradaki Martina Ve Gianmarco. Tronista bir mektupta “Seni gerçekten istiyorum ve seni ısıtmakla ilgileneceğim, ama sıcak giyin” diyor. Aslında talip onu dağlardaki bir kayak pistine götürmeyi seçmişti. Kahkahalar ve kucaklaşmalar arasında ikili, kızak üzerinde son hızla ilerliyor. Karın içine daldırıldığında yoğun ve tutkulu bir öpücük gerçekleşir. Martina, “Çıkmaya başladığımda bunu düşündüğümü inkar etmeyeceğim” diye itiraf ediyor. Gianmarco ona bir kolye uzatırken “Beni dinleyin, nasıl biterse bitsin, bu benim için çok önemli bir yolculuktu. Buna değer veriyorum ve önemli bir şeyin yanınızda kalmasını istiyorum”, diye açıklıyor. Tronist, “Çok güzel, beni duygulandırdı” diye yanıtlıyor. Maria De Filippi daha sonra yabancının Ciro ile birlikte olduğu ikinci klibi gösterir. Bu vesileyle talip çok anlamlı bir yer seçmiş: Monte Ciocci parkı İle ilgili Roma Buradan şehrin tüm ihtişamına hayran kalabilirsiniz. Ciro, “O halde yavaş yavaş başlayalım, gün batımını izlerken dinlemeniz için bir şarkım var” diye başlıyor. bu yaklaşık “Beni yaşa” İle ilgili Laura Pausini ve Martina şöyle yorum yapıyor: “Bu sözler önemli, ha”. “Bu şarkının anlamını anlıyor musun?” talip olana sorar. Tronista “Ne yaşamamı istiyorsun” diye yanıtlıyor. “Korkusuz”, diye yineliyor Ciro. Martina “Neden korkayım ki?” diye soruyor. Ciro, “Benim boşluğa atladığımdan korkuyorsunuz” diye bitiriyor. Ve ikili arasında öpücük başlar. Çocuk ayrılmadan önce ona getirdiği küçük bir hediyeyi gösterir: konseri için iki bilet. Gigi D'Alessio.