“Mario ile o kadın arasında boktan bir sohbet”

celikci

New member

Bir telefon görüşmesi aldıktan sonra MariangelaTronista, Mario'nun maskesini düşürmek için yazı işleri bürosunu arayan kadın, taliple olan dış toplantıyı iptal etmeye ve Mariangela'yı geri arayıp Mario ile çıkma hakkında daha fazla şey sormaya karar verir. “Sohbetlerini okudum: bunlar saçma sapan sohbetler, sadece seni istemiyorum“, diye düşünüyor Ida. “Her zaman benimle iletişime geçti – Mariangela'yı ortaya koyuyor – Ben de onunla iletişime geçtim, o bir tanıdıktı.” Ida daha sonra Mariangela'ya ikisi arasında herhangi bir arzu olup olmadığını ve görüntülü görüşmelerde de konuşup konuşmadıklarını sorar. Mariangela bunu onaylar ve açıklar. Mario'nun flört programına katıldığını keşfettiğinde Kanal 5 onun hakkında daha fazla bir şey bilmek istemiyordu. “Artık cevap vermedim çünkü kıçını korumak için biraz kurbanı oynamak isteyen bir adam gördüm“, Mario'nun eski arkadaşını ortaya koyuyor.

Bölüm 29 Ocako Ida ve Mariangela arasındaki konuşmanın klibiyle açılıyor. Ancak Mario bunu pek hoş karşılamaz ve Tronista ile tartışır. “Kalmamı istedin ve konuya dönmek istemedin. Aramayı iptal edip bu kızla konuşmaya geri dönersin. Sadece bir hata yaptım ama kendi işime bakmak isteseydim buraya gelmeden dışarıdaki kadını arardım”, diye düşünüyor Mario. “Başka şeyler de okudum ve bu bende şüphe bırakıyor”, diye yanıtlıyor Ida. “Benim için bu durum kapalıydı, senin için de kapalı sanıyordum” diyor Mario, Ida'ya bu kadına karşı hiçbir şey hissetmediğine dair güvence veriyor. “Suçu üstleniyorum ama kendimi haklı çıkarmak zorunda değilim. Neredeyse açıktık. Bir hata yaptım ve düzeltmeye çalışıyorum“, Mario'yu kendinden emin bir şekilde bitiriyor.