Marco Mazzoli, Stefania’sına yeni evlilik teklifi

celikci

New member
30 Aralık 2023, 13.55

“Ünlülerin Adası”nın son sayısını kazanan radyo spikeri, söz verdiği gibi teklifini Canale 5’te canlı olarak yaptı

Marco, evlilik teklifi videosuna eşlik ederek şunları yazdı: “Kesinlikle olağandışı koşullar altında (Canale 5’te canlı yayında) söz verdim, çöp kutusu gibi kokuyordum ve olaylar beni çok sarstı! hayalini gerçekleştir, bu konularda oldukça beceriksizim ve beceriksizim ama bil ki seni çok seviyorum ve seni mutlu görünce kalbim patlıyor! Hiçbir kesinti, hiçbir filtre yok, her şey son derece basit ve doğaçlama… hayatımız gibi!” .

İlk “tatmin edici olmayan” evlilik

Bu yeni öneri, Stefania Pittaluga’nın bir süredir geliştirmekte olduğu bir hayaldi. Çünkü çift her zaman bir arada ve birbirine sıkı sıkıya bağlı olmuşsa da, Mazzoli’nin adadaki günah çıkarma odasında itiraf ettiği gibi, ilk düğünün gerçekleştiği koşullar Marco’yu kızdan daha fazla tatmin etmişti. “Eşim çok güçlü bir kadın, o kadar güçlü ki beni değiştirmeyi başardı. Beni insan olarak geliştirdi” demişti. Miami’de 130 dolarla evlenmemizden nefret ediyor. evlilik”. Ve bu vesileyle kamuoyuna taahhütte bulunuldu: “Herkesin önünde söz veriyorum,” diye devam etti Marco, buradan ayrıldığımda karım için gerçek bir düğün düzenleyeceğim ve hepinizi davet edeceğim. O benim mükemmel diğer yarım, tam olarak %50’sini özlüyorum. O beni tamamlıyor.”

Teklifin videosu

Klipte Marco izleyenlere sesleniyor ve bazı şeyleri yaparken kendini tuhaf hissettiğini ve hatta biraz utandığını anlatıyor. Amacı için özel bir yer aramayı çok istediğini ama Stefania kendisine en iyi hissettiği yerin evleri olduğunu söyleyince başka hiçbir yerin bu kadar uygun olamayacağını anladığını anlatıyor. Daha sonra Stefania’dan ayağa kalkıp kendisine doğru dönmesini ve önünde diz çökmesini ister. Video, onun “parlaklığını” gururla “Başardım!” diyerek sevinerek göstermesiyle bitiyor.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Günlük refah mı?  Küçük günlük hareketlerle başlar

Panasonic’in

Günlük refah mı? Küçük günlük hareketlerle başlar

Gün boyunca kendinizi iyi hissetmek için sağ ayakla başlamak önemlidir. Belki mükemmel bir kırışıklıkla, gülümsemeye dayanıklı ağız hijyeniyle iyi yapılmış bir tıraş. Kendi içinizde ve başkalarıyla birlikte daha iyi hissetmeniz için size güven, enerji ve canlılık verebilecek küçük eylemler: işte böyle

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Günlük refah mı?  Küçük günlük hareketlerle başlar

Panasonic’in

Günlük refah mı? Küçük günlük hareketlerle başlar

Gün boyunca kendinizi iyi hissetmek için sağ ayakla başlamak önemlidir. Belki mükemmel bir kırışıklıkla, gülümsemeye dayanıklı ağız hijyeniyle iyi yapılmış bir tıraş. Kendi içinizde ve başkalarıyla birlikte daha iyi hissetmeniz için size güven, enerji ve canlılık verebilecek küçük eylemler: işte böyle

Daha fazlasını bul

İlgili