celikci
New member
Sevilen “Teyze Mara” için her şeyin yolunda gittiği bir dönemde bir aksilik. Bu hafta “Tv Gülümsemeleri ve Şarkılar“, kendisi hakkında genel olarak konuştuğu uzun bir röportajla. Diğer şeylerin yanı sıra, setteki deneyimlerinden bahsediyor Ferzan ÖzpetekYönetmenin yeni filminde uzun süre rol aldıktan sonra oyunculuğa geri döndü, “Elmaslar“.
“Ozpetek bu topluluk filminde benim için sevimli kadınlarla dolu bir karakter yarattı,” dedi. “Kadınlar tarafından kadınlar için yapılmış bir film olacak. Uzun zamandır oyunculuk yapmıyordum, yaptığım son önemli şey Gianni Morandi ile kurguydu (“La voce del cuore”, 1995 – ed.). Biraz endişeliydim ama Ferzan büyülü: onunla setteyken her şey basitleşiyor.”
“Ozpetek bu topluluk filminde benim için sevimli kadınlarla dolu bir karakter yarattı,” dedi. “Kadınlar tarafından kadınlar için yapılmış bir film olacak. Uzun zamandır oyunculuk yapmıyordum, yaptığım son önemli şey Gianni Morandi ile kurguydu (“La voce del cuore”, 1995 – ed.). Biraz endişeliydim ama Ferzan büyülü: onunla setteyken her şey basitleşiyor.”