Mantarlı Ispanak Graten

Beykozlu

New member
Mantarlı Ispanak Graten Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo ıspanak
  • 1 kuru soğan
  • 400 gram mantar
  • 1 adet havuç
  • 3 kaşık un
  • 3 bardak süt
  • 2 kaşık tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
Üzeri için;

  • Kaşar peynir rendesi
Mantarlı Ispanak Graten Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Soğanımızı doğrayıp, sırayla havuç ve mantarlarla bir arada yavaşça kavuralım.
  2. Doğranmış ıspanaklarıda ek edelim. Tuz, pul biber ve karabiberini ek edelim.
  3. Ispanaklar solana kadar kavuralım.
  4. Beşamel sos için unu yavaşça kavurup süt, tuz ve azcık karabiber ekleyelim.
  5. Artık hepsini borcamda birleştirelim, fırında yavaşça kızarmaya başlayınca kaşar rendemizide ekleyelim.
  6. Üzeri kızarmaya başlayınca yemeye hazırdır. Afiyet olsun.
Mantarlı Ispanak Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst