Beykozlu
New member
Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 300 gr mantar
- 3 tane yeşil biber
- 2 tane kırmızı kapya biber
- 1 tane domates
- 3-4 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce mantarı yemeklik doğrayıp pişmeye bırakın,o esnada biber ve domatesi yemeklik doğrayıp sarımsağı ezin.
- Mantar kendinden sulanacaktır,suyunu çekip yumuşayınca biberleri ve sarımsağı ek edin.
- Biraz piştikten daha sonra domates,tuz ve karabiberi ekleyip pişmeye bırakın,tam manasıyla suyunu çekip pişince servise hazır????yapacak olanlara afiyet olsun????.
Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı