“Luis Sal ve ben bu yüzden kavga ettik”

celikci

New member
Fedez ve Luis Sal arasındaki dostluğun acı sonu. İkisi arasında kesin bir kopuşun gerçekleştiği herkes tarafından görülebiliyordu, ancak resmi açıklamaların olmaması her türlü yeniden yapılandırmaya ve spekülasyona kapı açmıştı. “Luis’in artık burada olmadığını söyleyebilmek için iyilik istemiştim. Size şunu söylemek için: ‘Onun için bu podcast’i takip ederseniz, o burada değil’ diye açıkladı Fedez -. Bana bu yetki verilmedi, sanırım benim açımdan çok özel ve pek doğru olmayan bir nedenle yapıldı”.

getirme kararıyla sorun patlak verecekti”Sanremo’da yabani yosun, yardımcı sunucu olarak Chiara Ferragni’nin varlığıyla bağlantılı olarak, onu Raidue’da yayınlanan bir TV programına dönüştürüyor. Luis Sal’ın başlangıçta karşı çıkacağı, ancak daha sonra kabul edeceği bir fikir. Ancak Sanremo’da o günlerde her şey yolunda gitmedi. “Akıl sağlığımın en iyi durumda olmadığı bir anla bağlantılı olarak düşen çok talepkar, karmaşık bir parantezdi – dedi Fedez. Ve bu projenin sonunda bir iş tartışması vardı”. Ve mola geldi. “Luis’e nasıl her şeyin sorumluluğunu üstlenmek zorunda olduğumu ve ondan destek görmediğimi hissettiğime dikkat çektim -” diye devam etti Fedez. Bu hareketli tartışmanın sonunda ne yapacağımıza karar vermek için bir hafta ayırmaya karar verdik. Luis’in bana bir mesaj göndererek formatın kendisininkinden daha çok bana ait bir yön aldığını, kendisini yeni projelere adamak istediğini ve bu nedenle podcast’i bıraktığını söylemesi beni şaşırttı.”

Fedez için maviden bir şimşek (“Bu anlamda hiç alarm zilleri almadım”), özellikle de ikisi daha birkaç hafta önce 50/50 bir şirket kurmuş (“bunu asla yapma”). Bu nedenle Luis Sal hala kısaltmada görünüyor ve yine bu nedenle yönetimi Fedez’in işlerin nasıl olduğunu hemen anlatmasını engelledi. Biçim üzerinde ağır yansımaları olan. Fedez, “Yönetimden halka Luis’in artık orada olmayacağını söyleme olasılığını sormadan önce üç bölüm bekledim” diye devam etti Fedez. Bu şey formata onarılamaz bir şekilde zarar verdi. Yorumlar bölümünde, kim gelirse gelsin, konuktan değil, neredeyse tamamen Luis’ten bahsettiler. İnsanları hassas konular hakkında konuşmaya çağırırsanız, yorumlarda sadece başka bir şeyden bahsetmeleri mutlu olmaz.”