celikci
New member
Shaila Ve Lorenzo önemsiz nedenlerden dolayı ilişkilerinin soğumasına izin vermeye istekli görünmüyorlar. Dolayısıyla tartışma sonrasında her ikisinin de tutumu oldukça uzlaşmacı görünüyor. Kiracı, “Neden kıskandığınızı, neyi kıskandığınızı anlayamıyorum. Bana söylerseniz bu aklıma gelir ve ben de ona göre davranırım” diye başlıyor. Ve şunu belirtiyor: “Eğer bana söylemezsen ve bunu bana açıklamazsan, o zaman yapacağım her şeyden Helena kıskanacaksın ve ben de nedenini anlayamayacağım.” “Helena'yı kıskanmıyorum, olan bazı şeylerden habersiz olmak beni rahatsız ediyor” diye açıklıyor Shaila. Ve ekliyor: “Sana bunu söyleyen ilk kişi benim. eğer onunla konuşmanız gerekiyorsa, çünkü birbirinizi seviyorsunuz ve arkadaşsınız, bunu yapabilirsiniz. Eskisi gibi bir dostluk olamayacağı çok açık.” “Eğer sana: 'Shaila, başım ağrıyor, Helena'yla konuşacağım' deseydim, bütün bunlar olmazdı?” diye soruyor Lorenzo. “Bana nedenini söylersen evet” diye yanıtlıyor kiracı, bu noktada Shaila'yı uyarıyor çünkü Shaila onun iyi olmadığının ve ona yeterince rahatlık sağlamadığının farkında değil “Şaka mı yapıyorsun? Ben senin yanındaydım. Ben bu konularda çok daha pratikim, belki de farklı olduğumuz için birbirimizi anlamıyoruz” diye açıklıyor kız. Sonunda ikisi açıklığa kavuşturmuş gibi görünüyorlar ve birbirlerine uzun ve yoğun bir şekilde sarılıyorlar.