Lider olmak ister misin ve kadın mısın? STEM'de çalışmayı düşün

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Uluslararası Para Fonu (IMF), işçilerin erkek işçilere kıyasla otomasyon nedeniyle istihdamlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldıklarını, sırasıyla% 11 ve% 9'a işaret ediyor.

“Kadınlar tarafından yapılan çalışmaların otomasyon olasılığı% 70 veya daha fazla. Bu, kadınların işgal ettiği 180 milyon işte dünya çapında tercüme ediyor ”diye açıklıyor ajans.

UNICEF uzmanları, ILO ve STEM hareketi, bu alanların geleceğin işleri için çok önemli olduğu konusunda hemfikirdir, bu da stratejiler geliştirmeyi ve kadınlara katılımı teşvik etmeyi daha da acil hale getirir.

“Bu durum, hem kadınların hem de erkeklerin bu disiplinlerle ilgilenmesi için daha fazla alternatif ve uyaran sunma ihtiyacının altını çiziyor ve özellikle kadın yeteneklerinin, işgücü piyasasında geleneksel olarak egemen olduğu alanlarda, önümüzdeki on yıllarda sağlanan bu nüfus segmentinin fırsatlarını geliştirmek için temel olarak geliştiriliyor” diyor.

Rosas, bunun Monterrey teknolojik teknolojik dönüşüm kategorisini kadın TEC Ödülleri'ne entegre ettiği ilk yıl olduğunu açıklıyor, bu da diğer kadınlar için örnek olarak hizmet etmenin gerekli olduğunu düşünen bir hareket.

“Kariyerimde beni tanıtan birçok kadın vardı ve bence onlara sahip olduğum için şanslı çünkü benim gibi benim gibi kadınlar olduğunu gördüm.

Gül algısı izole değildir. Birçok çalışma, takip için motivasyon gibi sosyal faktörlerin bu alanlara kadın katılımını arttırmak için çok önemli olduğunu göstermektedir.

Michigan Üniversitesi'nde, STEM kadınları hakkında STEM'de arkadaşları olan ve takip edecek modellere sahip olan STEM kadınları hakkında daha fazla mesajın STEM'li kadınların tanımlanmasını önemli ölçüde artıran faktörler olduğu sonucuna varan bir grup üniversite öğrencisine bir müdahale geliştirildi.

IMCO, kadınların STEM sektörüne daha fazla katılımının sadece onlar için faydaları değil, aynı zamanda inovasyonun gelişimi için daha fazla perspektif çeşitliliği ekleyerek endüstrilerin rekabet gücünü artırmak için de sonucuna varıyor.