“Le Iene”, Ilary Blasi ile röportaj ve Veronica Gentili'ye şaka

celikci

New member
Showgirl daha sonra bir gerçeklik şovuna benzeyen hayatından bahsediyor ve kendini paparazzi'den nasıl savunduğunu açıklıyor: “Bir kez hatırlıyorum, kendimi araba süren annemle kapattım”. İlişkiyle ilgili olarak Bastian MullerIlany şakaları: “Hepsi sahte, her ay ödenirim”. Diğer kısa şaka borsalarından sonra, Showgirl bir telefon şakası yapmayı kabul eder Veronica GentiliSonraki sunumcu DE “Ünlü ada”. Ilany onu Ukrayna dadı gerçeklik şovunun oyuncu kadrosuna almaya ikna etmek zorunda kalacak. “Merhaba Veronica, nasılsın? Dinle, seni aramama izin verdim çünkü sana sormak için bir iyilik var, o zaman seni görüyorsun.“Ünlü Adası” Ve bana bu yıl bir rakip olarak katılıp katılamayacağını sordu, “Telefondaki şov kızını açıklıyor.” Bak, sormaya çalışabilirim. Yapım ile konuşuyorum ve onları seçmeler yapabiliriz “diye yanıtlıyor Veronica Gentili.” Aynalara tırmanıyorsun, ben de senin yerindeyken de yaptım, “diye cevaplıyor Ilary. Sonunda showgirl bunun bir şaka olduğunu ve Veronica Gentili'nin ironi ile cevap verdiğini ortaya koyuyor:” Bak, dadı güçlü olabilir. Bunu böyle atıyorsun. “