celikci
New member
Sophie Codegoni daha sonra karardan bahsetti Raporlamak istiyorum: “Sonra beni kontrol etmeye başladı, bana casusluk yaptı ve bana yakın olduğunu tehdit etti ve artık beni koruyamadığını anladığında beni koruyan – etkileyiciyi açıkladı -. Bu yüzden doğru olanı yapma cesaretini buldum, kınadım ve oradan çile başladı. Gülümsüyordum ama içeri girdim. Bana 'Çok zayıfsın, kendini mahvediyorsun' dediler, ama kimse sormadı: 'Sofì, gerçekten nasılsın?' Çünkü görmezseniz ağrı, eğer bağırmazlarsa, size inanmazlar, ancak sizi her gün boşaltan yaralar vardır ve gözlerdeki sessizlik ve içeride yıpranan ağrı ile hayatta kalmayı öğrenirsiniz. Sadece benim için değil, yeterince söyleme cesaretine sahip olan tüm kadınlar için, hala acı çekenler ve savaşmayı seçtiğiniz her gün, kendilerini kaybeden ve tekrar başlamak için bir okşamaya ihtiyaç duyanlar için daha fazla saygı istiyorum. Bu benim gerçeğim ve kendinizi bu kelimelerle tanıyorsanız, yalnız olmadığınızı biliyorsunuzDaha fazla sesiniz yok gibi görünmediğinde bile, sizi bunun sizin hatanız olduğuna ikna ettiklerinde bile değil. Olmadığını bilin. Çünkü o zaman yaşamaya geri döndüğünüz gün gelir, kafan yüksek tutulur ve 'Bana zarar verir, evet, ama hala buradayım' deme korkusu olmadan gelir. “