Beykozlu
New member
Kremalı Kaşarlı Karnabahar (Kokusuz Ve En Lezzetli Hali) Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Dipnot: kremanız yoksa yalnızca süt ve eritilmiş tereyağı da kullanabilirsiniz. İçerisine küçük küp doğranmış patates de ek edebilirsiniz ????.
Kremalı Kaşarlı Karnabahar (Kokusuz Ve En Lezzetli Hali) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 orta uzunluk karnabahar
- 100 ml krema
- Yarım çay bardağı süt
- 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
- Karabiber
- Tuz
- Maydanoz
Not EkleTanımı Yazdır
- Karnabaharı yıkayalım. Küçük küçük kollarına ayıralım.
- Üzerine tuz, krema ,süt ve karabiberi ekleyelim. Harmanlayalım.
- Evvelce ısınmış 200 derece fırında kızarıp sütünü çekene kadar pişirelim.
- Fırından çıkarıp kaşar peyniri serpelim. yeniden fırına verelim.
- Üzerini biraz kızartalım.
- Üzerine maydanoz doğrayıp ekleyelim.
Dipnot: kremanız yoksa yalnızca süt ve eritilmiş tereyağı da kullanabilirsiniz. İçerisine küçük küp doğranmış patates de ek edebilirsiniz ????.
Kremalı Kaşarlı Karnabahar (Kokusuz Ve En Lezzetli Hali) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı