Kourtney Kardashian, fetüsü kurtarmak için acil ameliyata alındı

celikci

New member
07 Eylül 2023, 10:51

Dördüncü hamilelikte korkunç anlar yaşandı ama neyse ki her şey yolunda gitti

“Doktorlara ve aileye minnettarım”

Neyse ki 44 yaşındaki adam, bu kadar zor bir anda kendisine koşan ailesinin desteğine güvenebildi. “Bebeği kurtardıkları için inanılmaz doktorlarıma her zaman minnettar olacağım. Hastanede benimle birlikte olmak için turdan yanıma koşan ve ameliyattan sonra benimle ilgilenen kocama, kayama sonsuza kadar minnettar olacağım. Ve anneme, tüm bunlar boyunca elimi tuttuğun için teşekkür ederim,” diye sosyal medyada Kourtney, bebek yumruğunun bir anlığına birbirine kenetlenmiş iki elin görüntüsüyle birlikte yazdı.

“Acil duruma hazırlıklı değildim”

Kardashian’ın zaten üç hamileliği var ama yaşamak zorunda kaldığı çile onu ölesiye korkuttu: “Geçmişte gerçekten kolay üç hamilelik geçirmiştim, fetüsün acilen ameliyata alınması korkusuna hazırlıklı değildim. ” dedi. Instagram’da kabul edildi.

Travis Barker onun yanında

Hastaneye kaldırıldığı sırada kocası Travis Barker, Blink-182 ile Avrupa turnesindeydi ancak onun yanında olmak ve ona destek olmak için ilk uçağa Los Angeles’a bindi. Tam da bu nedenle grubun Glasgow, Belfast ve Dublin’de yapılması planlanan konserleri ertelendi. Davulcu X’te “Bebeğimizin hayati tehlikesi olan acil ameliyatı için eve uçtum ve iyi gittiği için çok minnettarım. Desteğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Tur Cuma günü devam edecek” dedi.

“Mücadele eden annelere saygı”

Sosyal medyada çift, arkadaşlarının, meslektaşlarının ve akrabalarının sevgisiyle dolup taşarken, kendileriyle aynı korkularla yüzleşmek zorunda kalan kadınlardan da yüzlerce mesaj geldi. Girişimci ve model şöyle devam etti: “Hissettiğiniz korku duygusunu ancak benzer durumu yaşamış olanların anlayabileceğini düşünüyorum.” “Bugünden itibaren hamilelik sırasında bebekleri için mücadele etmek zorunda kalan annelere karşı tamamen yeni bir anlayış ve saygı duyuyorum. Bebeğimi karnımda ve güven içinde hastaneden çıkmak gerçek bir nimetti.”

İlgili