Közleme Tadında Brokoli Ve Karnabahar

Beykozlu

New member
Közleme Tadında Brokoli Ve Karnabahar Tanımı İçin Materyaller

  • Küçük brokoli
  • Küçük karnabahar
  • 2 yahut 3 yemek kaşığı zeytinyağı
Baharatlar;

  • Kekik
  • Tuz
  • Toz sarımsak
  • Karabiber
Sos için;

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 damla zeytinyağı
  • Fesleğen
  • Maydanoz kurusu
  • Kuru nane
  • Sarımsak
  • Tuz
Közleme Tadında Brokoli Ve Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Birinci evvel brokoli ve karnabaharı temizleyelim ve yağlı kağıt serili fırın tepsine yerleştirelim.
  2. Üzerine bütün baharatları ve zeytinyağını gezdirelim, yavaşça bir karıştıralım.
  3. 200 yahut 250 derecede denetimli pişirelim.
  4. İsterseniz yanına hoş yoğurtlu bir sos yapmak için 3 yemek kaşığı yoğurt ve baharatları hepsini karıştıralım. Afiyet olsun ????????
Közleme Tadında Brokoli Ve Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst