Beykozlu
New member
Közleme Tadında Brokoli Ve Karnabahar Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- Küçük brokoli
- Küçük karnabahar
- 2 yahut 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Kekik
- Tuz
- Toz sarımsak
- Karabiber
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 damla zeytinyağı
- Fesleğen
- Maydanoz kurusu
- Kuru nane
- Sarımsak
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel brokoli ve karnabaharı temizleyelim ve yağlı kağıt serili fırın tepsine yerleştirelim.
- Üzerine bütün baharatları ve zeytinyağını gezdirelim, yavaşça bir karıştıralım.
- 200 yahut 250 derecede denetimli pişirelim.
- İsterseniz yanına hoş yoğurtlu bir sos yapmak için 3 yemek kaşığı yoğurt ve baharatları hepsini karıştıralım. Afiyet olsun ????????