celikci
New member
“Andrea'nın seçimine katılmıyorum” diye başlıyor Veronica Peparini. Ve şunu ekliyor: “Mol Talpa, uğruna ter döktüğümüz, hep birlikte kar elde etmeye çalıştığımız bir para ödülü. Yani benim bakış açıma göre belki de bir sporcu olarak asla böyle bir jest yapmazdım. Bize benzeyen tek kişi Gilles işte bu kadar.” “Çok fazla Köstebek olmadığı sürece oyunun duygusunu biraz kaybedersiniz” diye belirtiyor Andreas Müller. “15.500 avro kaldı, bu mütevazı bir iş yapan birinin ortalama maaşı ve dolayısıyla bana yetiyor”, diye açıklıyor Andrea Preti. “Son derece sıradan bir şey söyledin, günlerdir paraya ihtiyacı olmadığını çünkü paraya sahip olduğunu söylüyor” diye araya giriyor Marina La Rosa. Bu noktada Veronica, Preti'ye sert bir çıkış yapıyor: “Ben paramı kazanıyorum, bu benim için kolay bir iş değil ve sırf benim dokunulmazlık almam gerekiyor diye kendini böyle bir kenara atamazsın. Başka insanlar da var ve ben sadece bunları düşünmüyorum. Kendime bakıyorum ve takım arkadaşlarıma da bakıyorum: “Bu onun düşüncelerine saygı duyuyorum”, diye bitiriyor Andrea.