Kledi, eşinden hasta oğluna dokunaklı mesaj

celikci

New member
Mesaj şöyle devam ediyor: “Size birlikte olduğumuz anları da anlatacağım, benim hiç olmadığım anları da. Bunu yapacağım çünkü siz mutlak gerçeği hak ediyorsunuz ve size çoğu zaman en sarp ve en zor olanı hatırlatmak istiyorum. zorlu tırmanışlar nefesinizi kesen panoramaları gizler. Benim için sen zaten o panoramasın çünkü seninle yaşanan her gün, biletini ödemeye değer bir gösteri.”

Sosyal paylaşım

Eylül ayında Charlotte, “son aylarda bize yazan ve hikayelerini, korkularını ve savaşlarını bizimle paylaşan tüm ebeveynlere teşekkür etmek için başka bir dokunaklı mesaj yazdı. Elinizi tutuyorum. Savaşlar sevgiyle yapılır ve çoğu zaman onlar kazandı.Ve zaferin binlerce yönü olabilir…”. Birkaç ay sonra, başka bir gönderide Kledi’nin eşi, sosyal medyadan Gabriel’in hastalığının izini sürerken kendisine yazdığı dokunaklı bir mektupta şunları söyledi: “Zordu, sanki tüm dünya gözlerinin önünde parçalanıyormuş gibi hissettin. Pozitif olmaya çalıştın ama bu her zaman kolay olmadı. Gözyaşlarına boğuldun ama sonra en küçük şeylerde neşe buldun. Harika bir iş çıkarıyorsun ve Gabriel bunu biliyor”.

Gabriel hastalığı

Kledi ve Charlotte’un ikinci bebekleri Ağustos’ta dünyaya geldi. Ancak adı Gabriel olan bebek, doğumda ciddi sorunlar yaşadı. Eski Amici dansçısı Mart 2022’de “Doğumdan 13 gün sonra, Gabriel oldukça karmaşık bir teşhisin ifadesi olan ateş ve şiddetli kasılmalar gösterdi: meningo-ensefalit” dedi.

Kledi, sinir sisteminin meninksleri ve beyni etkileyen iltihaplanma süreci olan teşhis haberini “bizi gerçekten teste sokan bir çilenin başlangıcı” olarak tanımladı. Çocuk hayatta kaldı ve “adım adım ve bir kahramanın cüretkarlığıyla gözlerini yeniden açtıktan sonra, bu beklenmedik kötü olayın ondan alıp götürdüğü şeyi yeniden ele geçirmek için tüm gücünü harekete geçirdi”. Dansçı Gabriel, “yoğun bakımda bir buçuk aydan fazla hastanede yattıktan ve birçok testten sonra” eve döndüğünü tekrar açıkladı. Çift bu nedenle pes etmedi ve küçük olanla birlikte kavga etmeye başladı.