Kıymalı Karnabahar

Beykozlu

New member
Kıymalı Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet ortaboy karnabahar
  • 150-200 gram kıyma
  • 1 adet soğan
  • 1,5 yemek kaşığı domates salçası
  • Sıvı yağı
  • Su
Kıymalı Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Karnabahar yıkanıp temizlenip kenara alınır.
  2. Tencereye sıvı yağ ve yemeklik doğranan soğan alınıp kavrulur.
  3. Domates salçası eklenip kavrulmaya devam edilir.
  4. Kıyma da eklenir.
  5. Karnabaharı da dahil edip sıcak su eklenir.
  6. Kapağı kapatıp pişmeye bırakılır. Afiyet olsun.
Kıymalı Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst