Beykozlu
New member
Kıymalı Ispanak Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 kilo ıspanak
- 350 gram kıyma
- 1 adet büyük soğan
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- Baharat
- 2-3 yemek kaşığı pirinç(pirinçi fazla da koyabilirsiniz)
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğanları kavuralım.
- Akabinde kıymayı ekleyip suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
- Kıyma suyunu çekince salçaları ve baharatları ekliyoruz.
- Doğradığımız ıspanakları ekliyoruz.
- Salçayla bütünleşene kadar karıştırıyoruz.
- Akabinde pirinçi ekliyoruz.
- Son olarak üzerine geçecek kadar sıcak su ekliyoruz.