Kıymalı Ispanak

Beykozlu

New member
Kıymalı Ispanak Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo ıspanak
  • 350 gram kıyma
  • 1 adet büyük soğan
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • Baharat
  • 2-3 yemek kaşığı pirinç(pirinçi fazla da koyabilirsiniz)
Kıymalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Soğanları kavuralım.
  2. Akabinde kıymayı ekleyip suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
  3. Kıyma suyunu çekince salçaları ve baharatları ekliyoruz.
  4. Doğradığımız ıspanakları ekliyoruz.
  5. Salçayla bütünleşene kadar karıştırıyoruz.
  6. Akabinde pirinçi ekliyoruz.
  7. Son olarak üzerine geçecek kadar sıcak su ekliyoruz.
Kıymalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst