Kıtır Karnıbahar (Kızartma)

Beykozlu

New member
Kıtır Karnıbahar (Kızartma) Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo karnabahar
  • Yarım su bardağı galeta unu
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yumurta
  • Göz sonucu tuz
Kızartmak için;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
Kıtır Karnıbahar (Kızartma) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle karnabaharları istenilen büyüklükte doğrayalım. Ve haşlayalım, haşlanan karnabaharları suyu yeterlice süzüldükten daha sonra evvel una daha sonra çırpılmış yumurtaya ondan sonrasında galeta ununa bulayalım.
  2. Kızgın yağda güzelce kızartalım ve sıcak servis edelim.
  3. Yanına sos olarak bir kase yoğurda göz sonucu tuz 2 diş rendelenmiş sarımsaklı sos yapabilirsiniz, deneyecek olanlara afiyet olsun.
Kıtır Karnıbahar (Kızartma) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst