Beykozlu
New member
Karnabahar Köftesi Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Karnabahar Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 tane küçük uzunluk karnabahar
- 1 adet yumurta
- 1 adet soğan
- Yarım su bardağı un
- 1 su bardağı galeta unu yada bir kaç dilim bayat ekmek içi
- Bir tutam maydanoz
- Kimyon
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
- Sıvı yağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle karnabaharları haşlayıp süzelim.
- Soğuyunca bir kasede ezelim.
- Öteki materyalleri de ek edip yoğuralım.
- Yoğrulan köftemizi dolapta yarım saat dinlendirelim.
- daha sonrasında biçim verip kızgın yağda köfteleri önlü gerili kızartalım.
- Sıcak servis edelim (yoğurtla fazlaca yakışıyor).
![❤](https://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/72x72/2764.png)
Karnabahar Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı