iX Workshop: Modern BT Yönetimi – Vizyondan Katma Değere

Adanali

Member
Gelişmiş dijitalleşme zamanlarında BT, inovasyon motoru ve şirketler için rekabet faktörü olarak belirleyici bir rol üstlendi. Bu rolü yerine getirmek için, CIO’ların stratejiden operasyonlara kadar modern yönetim yapılarına ve son derece iş odaklı BT’ye ihtiyaçları vardır.

Duyuru

İki günlük Stratejik BT Yönetimi: Vizyondan Değer Yaratmaya çevrimiçi çalıştayda, stratejik BT ve teknoloji yönetiminin temelleri hakkında derinlemesine bilgi alacaksınız. Şirketinizde bir BT stratejisi geliştirmek ve uygulamak için derinlemesine bilgi edinin ve yöntem ve teknikleri anlayın. Konular arasında vizyon ve yön, liderlik ve iletişim, başarı takibi, teknoloji trendleri, değişim yönetimi ve iş değeri yer alır. Ek olarak, BT stratejinizi iş stratejisiyle nasıl ilişkilendireceğinizi ve bunu tüm organizasyonda nasıl uygulayacağınızı öğreneceksiniz. En iyi uygulama örneklerini kullanarak edindiğiniz bilgileri derinleştirecek ve pekiştireceksiniz.

Çalıştay 7 ve 8 Eylül tarihlerinde 9:00-12:30 saatleri arasında online eğitim şeklinde gerçekleşecektir. Özellikle bilgi teknolojisi ve dijitalleşmeye güçlü bir şekilde odaklanan yöneticilere yöneliktir. Eğitim, bir ders niteliğindedir, ancak aynı zamanda açıkça karşılıklı değişim fırsatı sunar. 9 Ağustos 2023 tarihine kadar rezervasyon yaptırırsanız, atölye ücretinde %10 indirim kazanırsınız.

Rewion’da BT Stratejisi ve Portföy Yönetimi Danışmanı olarak Maurico de Sousa, şirketleri ve kuruluşları iş süreçlerini modernleştirme ve otomatikleştirme konusunda desteklemektedir.

Daha fazla bilgi ve kayıt

iX Magazine'den daha fazlası

iX Magazine'den daha fazlası

(gibi)

Haberin Sonu