iX Çalıştayı: İş Sürekliliği Yönetimi (BCM) ve BT Acil Durum Planlaması

Adanali

Member
Hiçbir şirket bir siber saldırının kurbanı olmaktan muaf değildir. Acil durum planlaması, acil bir durumda doğru olanı hızlı bir şekilde yapmanıza ve daha kötü şeylerin olmasını önlemenize yardımcı olur. Üç günlük çevrimiçi eğitim BCM: Acil Durum Planlaması ve Acil Durum Tatbikatları 26-28 Haziran’da, uzman bir konuşmacının rehberliğinde işletmeniz için profesyonel BT acil durum planlaması için adım adım yönergeler geliştireceksiniz. Çalıştay ayrıca planı gözden geçirmek için gereken acil durum tatbikatlarını da içerir.

İş sürekliliği yönetimi

BCM ve BT acil durum yönetimi için en önemli standartlar ve yöntemler hakkında bilgi edinecek ve BT risklerini nasıl tanımlayıp değerlendireceğinizi öğreneceksiniz. Ek konular, kurtarma planlaması, duyarlı bir BT felaket organizasyonu oluşturma ve felaket tatbikatlarını uygulama ve değerlendirme dahil olmak üzere BT felaket belgelerinizin yapısıdır.

Çevrimiçi eğitim, BT acil durum yöneticileri, müdürleri, güvenlik görevlileri, CISO’lar, iş sürekliliği yöneticileri, risk yöneticileri ve denetçilerine yöneliktir. Katılımcılar, BT güvenliği ve BT’deki kurumsal yapılar ve süreçler hakkında temel bir anlayışa sahip olmalıdır.

HiSolutions’dan Konuşmacı Lukas Reike-Kunze, BCM, bilgi güvenliği, BT acil durum yönetimi ve BT risk yönetimi konularında uzmandır. Kriz Koçu olarak, olay yönetiminin tüm konularında kuruluşlara, şirketlere ve kritik altyapı operatörlerine eşlik eder. Atölye biletinizi 28.5’e kadar rezerve ederseniz. seminer ücretinde %10 peşin indirim alacaksınız.

Daha fazla bilgi ve kayıt

iX Magazine'den daha fazlası

iX Magazine'den daha fazlası

(ek)

Haberin Sonu