Isparta Gençler Halter Türkiye Şampiyonasına konut sahipliği yapıyor

semaver

New member
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Gençler A Halter Türkiye Şampiyonası Işıkkent Spor Salonunda başladı. Açılış seremonisine Türkiye Halter Federasyon Lideri Talat Ünlü, Isparta Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Murat Gevrek, Vilayet Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Ünitesi Şube Müdürü Ahmet Taşdemir, Federasyon idare şurası üyeleri ve protokol üyeleri katıldı.

Açılış seremonisinde konuşan Isparta Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Murat Gevrek tertibe konut sahipliğinin yapmanın memnunluğu yaşadıklarını söyleyerek, şampiyonada gayret edecek atletlere muvaffakiyetler diledi.

Türkiye Halter Federasyon Lideri Talat Ünlü ise konuşmasında Isparta’nın halter branşında başarılı çalışmalarına dikkat çekerek, tertip emeği geçenlere teşekkür etti. Türkiye Şampiyonası boyunca Işıkkent Spor Salonunda geçtiğimiz aylarda ömrünü kaybeden Isparta Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü Halter Antrenörü Hüseyin Şensoy unutulmadı. Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Murat Gevrek, Federasyon Lideri Talat Ünlü ile birlikte Hüseyin Şensoy’un ailesine plaket takdim etti. Akabinde protokol üyeleri tarafınca sıkletlerinde derece elde eden atletlere madalya takdim edildi.

SPARTA (İHA)

Okumaya devam et...