Beykozlu
New member
Ispanak Yemeği Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 3 bağ ıspanak
- 1 kuru soğan
- 2 yeşil biber
- 1 kırmızı acı biber
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay bardağı pirinç
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı sıcak su
- Tuz, karabiber, pul biber
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle ıspanakları güzelce yıkayalım. Başka yandan soğanı biberleri yağda kavuralım soğanlar pembeleşince salçayı bırakalım ve doğradığımız ıspanağıda ek edip karıştıralım ıspanaklar sönüp eriyince pirinçi bırakalım baharatlarını atalım ve 1 su bardağı sıcak suyu da ek edip kısık ateşte pirinçler pişene kadar pişirelim suyu az gelirse ek edebilirsiniz.
- çabucak sonrasında ister sıcak ister soğuk biçimde isteğe bağlı üzerine yoğurt koyarak tüketebilirsiniz, afiyet olsun hem yavaşça hem doyurucu????.
Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı