Ispanak Yemeği Tanımı

Beykozlu

New member
Ispanak Yemeği Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg ıspanak
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. birinci vakit içinderda ıspanakları temizleyelim.
  2. Soğanları doğrayıp sıvı yağda pembeleşinceye dek kavuralım.
  3. Salça ek edelim.
  4. Akabinde doğramış olduğumuz ıspanakları ekleyelim ve eriyinceye kadar kavuralım.
  5. Pirinci, tuzu ve baharatları ek edelim.
  6. 1 su bardağı kaynar suyumuzu da ek edip kısık ateşte pirinçlerimiz yumuşayana denk pişirelim. Not” yanında yoğurt ile servis edelim ????” afiyet olsun.
Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst