Ispanak Kavurması

Beykozlu

New member
Ispanak Kavurması Tanımı İçin Gereçler

  • 1-1,5 kilo ıspanak
  • 1 orta uzunluk soğan
  • Kırmızı biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Sıvı yağ
  • Yoğurt
  • İsteğe bağlı salça
Ispanak Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Ispanakları çöplerinden ayırıyoruz. Yaprakları kalacak yalnızca. Tüm biçimde haşlıyoruz.
  2. Haşlayıp soğuduktan daha sonra suyunu sıkıp bıçak sayesinde bir kaç modüle bölüyoruz.
  3. Soğanları küp küp doğrayıp tencereye atıyoruz, yavaşça pembeleşince ıspanağı da atıp kavuruyoruz.
  4. Baharatları tuzu ekleyip biraz daha kavurduktan daha sonra yoğurtla servis ediyoruz.
Afiyet olsun.

Ispanak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst