Beykozlu
New member
Ispanak Kavurması Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Ispanak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1-1,5 kilo ıspanak
- 1 orta uzunluk soğan
- Kırmızı biber
- Karabiber
- Tuz
- Sıvı yağ
- Yoğurt
- İsteğe bağlı salça
Not EkleTanımı Yazdır
- Ispanakları çöplerinden ayırıyoruz. Yaprakları kalacak yalnızca. Tüm biçimde haşlıyoruz.
- Haşlayıp soğuduktan daha sonra suyunu sıkıp bıçak sayesinde bir kaç modüle bölüyoruz.
- Soğanları küp küp doğrayıp tencereye atıyoruz, yavaşça pembeleşince ıspanağı da atıp kavuruyoruz.
- Baharatları tuzu ekleyip biraz daha kavurduktan daha sonra yoğurtla servis ediyoruz.
Ispanak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı