“Isola Dei Famosi” ye Chiara'yı ortadan kaldırdı

celikci

New member
Son Dino plajında Jasmin, Paolo ve Ahlam oldukça sakin ve hoş bir hafta geçirdiler. Dördü dengelerini bulmayı başardılar, ancak dağınık biraz kargaşa getirmek, adanın ruhu için beklenmedik bir talepti. Bir basın bülteniyle, onlara bir gitar ve bir video kamera teslim etti ve onlardan tüm nitelikleri vurgulayarak bir koreografi oluşturmalarını istedi. Haftanın özet bir klibi gösterdikten sonra Veronica, bu gece adanın ruhunun bir sürpriz karşılığında enkazı test etmeye karar verdiğini duyurdu. Buna karşılık, koku içeren bir sepet yüzmek zorunda kalacaklar. 15 dakikalık sürede, 20 COCCI'yi kurtarmak zorunda kalacaklar. Rakipler resmi olarak testi aşıyor. Onlara ulaşmak, Jasmin, GISS'in sevgili bir arkadaşıdır. Bu arada, geldikten sonra, bazı yansıma anlarından sonra, Chiara Balistreri son plajda tehlikede kalma fırsatından vazgeçer ve ünlü adayı kesin olarak terk etmeye karar verir. “Güzel bir oyun oynadım, ama eve gitme, anneme sarılma ihtiyacı hissediyorum. Her şeyi özlüyorum” diye yorum.