iX Siber Güvenlik Atölyesi – Farkındalık Doğru Yapıldı’da şirketinizde veya kuruluşunuzda güvenlik farkındalığını nasıl güçlendireceğinizi ve böylece uzun vadede siber güvenliği nasıl geliştireceğinizi öğreneceksiniz. Somut uygulama yaklaşımlarıyla, önemli içerikleri hedef kitleye uygun bir şekilde meslektaşlarınıza aktarmak için didaktik bir çerçeve konsepti geliştireceksiniz.
Duyuru
Çalışanlarınızı BT güvenliği konusunda bilinçlendirin
Uygulama odaklı bu eğitim, başta CISO’lar, farkındalık yöneticileri, CIO’lar, ilgili CEO’lar, eğitim ve geliştirme yöneticileri, BT yöneticileri ve bilgi güvenliği olmak üzere çalışanları arasında bilgi güvenliği ve siber güvenlik konusunda farkındalık yaratmak isteyen kişilere yöneliktir. Laboratuvar iki bölüme ayrılmıştır. Arada, girdileri ve şirketinizde öğrendiklerinizi uygulayacağınız yaklaşık iki aylık bir öğrenme aşaması vardır.
Eğitmen Swantje Westphal, Mannheim Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Güvenlik ve Güvenlik Enstitüsü GmbH’nin yöneticisidir. Uluslararası kurumların irtibat kişisi olarak, uluslararası güvenlik bağlamında ICT için Birleşmiş Milletler OEWG’sinde ve UNECE’nin WP.29 GRVA’sında ISS’yi temsil etmektedir.
Daha fazla bilgi ve kayıt
(adam)
Haberin Sonu
Duyuru
Çalışanlarınızı BT güvenliği konusunda bilinçlendirin
Uygulama odaklı bu eğitim, başta CISO’lar, farkındalık yöneticileri, CIO’lar, ilgili CEO’lar, eğitim ve geliştirme yöneticileri, BT yöneticileri ve bilgi güvenliği olmak üzere çalışanları arasında bilgi güvenliği ve siber güvenlik konusunda farkındalık yaratmak isteyen kişilere yöneliktir. Laboratuvar iki bölüme ayrılmıştır. Arada, girdileri ve şirketinizde öğrendiklerinizi uygulayacağınız yaklaşık iki aylık bir öğrenme aşaması vardır.
Eğitmen Swantje Westphal, Mannheim Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Güvenlik ve Güvenlik Enstitüsü GmbH’nin yöneticisidir. Uluslararası kurumların irtibat kişisi olarak, uluslararası güvenlik bağlamında ICT için Birleşmiş Milletler OEWG’sinde ve UNECE’nin WP.29 GRVA’sında ISS’yi temsil etmektedir.
Daha fazla bilgi ve kayıt
- Siber Güvenlik: Farkındalık Arttırma Doğru Yapıldı, iki bölümlü çevrimiçi atölye: 1. Bölüm 10 Ekim 2023, 2. Bölüm 11 Aralık 2023, her sabah 9:00 – 12:30 arası
- 12 Eylül 2023 tarihine kadar kayıt yaptırırsanız bilet fiyatı üzerinden %10 indirim alacaksınız.
(adam)
Haberin Sonu