Instagram hesabını geçici olarak nasıl devre dışı bırakabilirim?

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Klosquare'in verilerine göre Instagram, insanların günlük olarak en çok vakit geçirdiği dördüncü platform. Ortalama olarak, bu sosyal ağda hesabı olan her kullanıcı ayda 12 saatini bu ağla etkileşimde bulunarak geçiriyor.

Bir ara vermek istiyorsanız ancak hesabınızı kalıcı olarak kaybetmemek istiyorsanız, hesabınızı devre dışı bırakmak bir seçenek olabilir.

Instagram hesabınızı geçici olarak devre dışı bırakmak ne anlama geliyor?

Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde hesabınız, profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenileriniz siz tekrar giriş yaparak tekrar aktif hale getirene kadar gizlenecektir.

Hesabı devre dışı bırakmak için adım adım

Hesabınızı bir bilgisayardan, telefonunuzun tarayıcısından veya Instagram uygulamasından devre dışı bırakabilirsiniz. Adımlar aynıdır.

Öncelikle devre dışı bırakmak istediğiniz hesaba giriş yapmalısınız. İçeri girdikten sonra ayarlara tıklayın, profilinizin sağ üst kısmında üç yatay çizgiyle temsil edildikleri için bunları tanıyabilirsiniz.

'Hesap Merkezi'ni ve ardından 'Kişisel Veriler'i tıklayın.

'Hesap Sahipliği ve Kontrolü'ne ve ardından 'Devre Dışı Bırakma veya Silme'ye gidin.

Bir sonraki adım, geçici olarak devre dışı bırakmak istediğiniz hesabı seçip 'Devre Dışı Bırak'a tıklamaktır. hesap' ve ardından 'Devam et'.

İşlemi tamamlamadan önce platform sizden şifrenizi ve hesabınızı neden devre dışı bırakmak istediğinizi yazmanızı isteyecektir. Bitirmek için 'Hesabı devre dışı bırak'a gidin –