Günaha Adası, Mirko ve Perla’nın vedası: baştan çıkarıcılarla birlikte gidiyorlar

celikci

New member
5.bölümde bitiyor “Günaha Adası” arasındaki aşk hikayesi Mirko Ve inci. Çift, ateşli, beklenen bir yüzleşme şenlik ateşinde birbirleriyle yüzleşmelerine neden olan olayların tırmanmasını yaşadı.

Perla ve Mirko’nun yanan günü – Çift, Is Morus Relais’de ateşli bir günün kahramanıydı: Son haftalarda ortaya çıkanlardan sonra, ikisi sorunlarını ve eğlence arzularını kendi baştan çıkarıcılarına emanet ederek gittikçe daha da uzaklaştılar. Mirko, Greta’ya gittikçe daha yakın görünüyordu.: kızda tatlı sözler ve şefkat anları adadığı bir suç ortağı buldu.

Ancak kız arkadaşların köyünde, Perla bekar İgor’dan büyük ilgi gördü: ikisi birkaç kez birlikte dans etti ve çift tarafından yapılan bir dış çekimde oğlan ona bir gece elbisesi verdi. “Gerçekten canlı hissediyorum – kız diğer kız arkadaşlarına söyledi – bu sadece arkadaşlık değil: Güçlü hisler yaşıyorum”.

Perla’nın Igor’la yatakta çektiği video Mirko’nun tepkisini tetikler – Perla ve Igor arasındaki suç ortaklığı hızla büyüdü, öyle ki ikisi Mirko’nun tepkisini tetikleyen bir yakınlık anı yarattı. Philip BiscigliaHatta ona kız arkadaşının çok özel bir videosunu göstermek için erkek arkadaşların köyüne gitti. Baştan çıkarıcı İgor’u yatağına getiren İnci. ikisi ayrıldı çarşafların altında sarılmalar ve ateşli okşamalarile. Bu görüntüler, kız arkadaşından hemen karşılaştırmalı bir şenlik ateşi isteyen Mirko’yu öfkelendirdi. Köyden ayrılmadan önce Perla ve Mirko kendi bekarlarına veda ettiler: Mirko özellikle Greta’ya verdikleri bir sözü hatırlattı. “Beni bekle?”, Vedalaşmadan önce ona fısıldadı.

Pearl ve Mirko arasındaki çatışma şenlik ateşi – “Çok şey gördüm ve duydum, yolculuğunuzu üç kelimeyle özetleyeceğim.: nankör, yüzeysel ve olgunlaşmamış – başladı Mirko -. Buraya kayıtsız bir çocuk olduğum için geldik, köyde bir saat kaldıktan sonra kimse kayıtsız olduğumu düşünmedi”. İkili, başrolleri oldukları videoları incelediler, ancak sonunda Filippo Bisciglia’nın ikisine birlikte olmaya devam etmek isteyip istemediklerini soran sorusunun cevabı farklıydı: “O kadar itibar kaybettim, yüzeysellik gördüm – açıkladı Mirko – benim için bugün o benim yanımda olabilecek kişi değil“. Öte yandan Pearl, seçimden o kadar da emin görünmüyordu: “Böyle karar verdiyse, tersini yapmak çılgınca olurdu”.

Şenlik ateşinden sonra Mirko ve Perla – Şenlik ateşi bittiğinde, Mirko, Greta’yı onu beklerken buldu. Kız ona sarıldı ve Perla ile görüşmenin nasıl gittiğini sordu: “Gitmesi gerektiği gibi gitti”, oğlanın cevabı oldu. İkisi anlaştı flört programdan. Aynı şey İnci için de geçerli. şenlik ateşinden hemen sonra ziyaret edilen İgor: “Buradaki bilgiyi derinleştirmek istiyorum,” dedi ayartıcı. “Ben de,” diye yanıtladı Pearl.