“Günaha Adası”, Mirko eski kız arkadaşı Perla ile defilelerde

celikci

New member

‘Günaha Adası’nda ilk görüşte aşk

Mirko Brunetti ve Perla Vatiero, bir süredir devam eden ilişki krizini aşmak için “Temptation Island”a katıldı. Ancak nişanlı çiftin köyünde çocuk, baştan çıkarıcı Greta Rossetti ile tanıştı. İkili arasındaki çekim gün geçtikçe arttı ve sonunda Mirko, Greta ile ilişki kurmak için kız arkadaşından ayrılmayı seçti. İkisi öpücükler, kucaklaşmalar ve çift dövmeleri arasındaki mutluluğun portresi gibiydi. Şimdi ise birkaç ay sonra ilk sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalıyorlar.

Greta konuşuyor: “Toplantı hakkında hiçbir şey bilmiyordum”

Mirko, Milano Moda Haftası’nda eski sevgilisi Perla ile birlikte bir etkinlikte partnerleri olmadan görüntülendi. Gizli bir toplantı mı yoksa basit bir tesadüf mü? Kesin olan şu ki şu anki kız arkadaşı Greta’nın bu konuda hiçbir bilgisi yoktu. Hikayelerde, “Benim için iki eski sevgilinin aynı yerde olması sorun değil. Bana işaret ettiğiniz sorun, beni de dahil ederek özellikle heyecan için yapıldığını düşündüğünüz videolardır”, diye açıkladı. “Birkaç gün önce sizden artık onların işlerine karışmamanızı rica etmiştim ve tekrar ediyorum orada olmadığım için bu videoların varlığından bile haberim yoktu. Bunu sadece şunun için açıklığa kavuşturuyorum: çünkü haklısın, bizi takip ettiğine göre açıklamaları hak ediyorsun.”

“Kendimi her şeyden soyutladım, istemedim”

Kız birkaç gün boyunca erkek arkadaşı ve eski sevgilisiyle ilgili konularda artık anılmak istemiyor: “Hepiniz bana defile konusuna neden cevap vermediğimi soruyorsunuz. Ben hayatımı düşünüyorum, başkaları düşünüyor. onlarınki. Kendimi tüm bu olanlardan ayırıyorum. Bölümü kesinlikle yaratmak istemedim çünkü orada değildim. Şimdi günü biraz kendime ayırıyorum, buna ihtiyacım var!”. Yazdıklarına bakılırsa Mirko’nun davranışından pek memnun olmayan Greta için acı bir patlama.

Sosyal ipuçları

Son birkaç saat içinde partneri de sosyal hayatından kaybolmuştur. Etkileyici kişi, akşamı sevgili köpeklerinin eşliğinde (“Hayatımın tek aşkı” diye yazıyor), hayal kırıklıklarından ve bitmiş aşklardan bahseden şarkılar söyleyerek geçirmeyi tercih etti. Mirko ise “Maddeyi görmeyen, görünüşü hak eder” sözünü paylaştı. En azından şimdilik her ikisinin de düşünmek için bir ara vermeyi tercih ettiğine dair açık bir işaret.