celikci
New member
“Onu tanıdığıma göre başka biri daha var. Hiçbir şey göremediğinde bile beni oraya vurdun” yorumunu yaptı Mirco tutumundaki değişiklikten çok etkilenmiş gibi görünen Julia ona doğru. Ve şunu ekliyor: “Kolay bir an değil, onun karşıma çıkacağını hiç düşünmemiştim. Onun bunun kolay bir seçim olduğunu düşünmesini istemem.” Ancak kız bu fırsatı değerlendirerek birkaç taşı daha kaldırır: “Şenlik ateşinde bana başkasına aşık olduğunu söyleyebilirdin, beni terk ettiğini değil ama beni sevdiğini söyleyebilirdin”. Mirco'nun yanıtı anında geldi: “Aşk 10 günde, hatta bir ayda bitmiyor. Sana söylemek istemedim.” Bu noktada Giulia da başka bir kahraman olan Alfonso tarafından sorguya çekildi. “Günaha Adası”şunu itiraf ediyor: “Biriyle temas halindeyim, telefonla konuştuk ve şimdi birbirimizi görmemiz gerekecek.” Ve şunu belirtiyor: “Mirco'nun tanıdığı biri, ona ilişkimiz hakkında da bir şeyler anlattım.” “Mutlu olduğu sürece” diye bitiriyor Mirco, kızla sadece anılarla yaşamadığı konusunda hemfikir.