Günaha Adası, Gabriela ve Giuseppe’nin ilk sözleri

celikci

New member
krizin nedeni

“Günaha Ada”nın içindeki yol, Giuseppe ve Gabriela için kolay değildi. İkisi, o sadece 12 yaşından beri altı yıldır birlikteler ve birlikte büyümek sorunları da beraberinde getirdi. Erkek arkadaşını programa sokan oydu, birkaç ay sonra onun bir flört sitesine katıldığını keşfetti. Kız daha sonra parçaları tekrar bir araya getirmenin mümkün olup olmadığını veya hikayenin bitip bitmediğini öğrenmek istedi.

Gabriela: “Onu hala sevdiğimi anladım”

Gabriela köyünün içindeki ilk günler onsuz iyiydi ama sonra bir şeyler değişti. “İlk başta onu gerçekten özlemedim, doğrusunu söyleyeyim. Şenlik ateşindeki videoları izlemeye başladığımdan beri kötü olduğumu anladım. Başka biriyle ilişki kurmasından korktum ve ben berbattım. Oradan onu hala sevdiğimi anladım, bu bir alışkanlık değil aşk”.

Yeni bir başlangıç

O da sevgilisinin ne kadar önemli olduğunu anlamıştır ve bu nedenle onu kaybetmemek için her şeyi yapmaya kararlıdır. Uzlaşmanın ardından “Sanırım değişimi gördük. Onun benim üzerimde ne gibi bir etkisi olduğunu gerçekten keşfettim, bu çok güçlü bir duygu ki yedi yıl geçmesine rağmen hala hissediyorum” dedi. “Memnunum ama bu geceden itibaren bana değiştiğini göstermesi gerekiyor. Yarından itibaren bana kahve almaya gidemeyeceğimi veya evden taşınamayacağımı söylemesi gibi değil. Böyle bir şey yok …”, kararlı bir şekilde karşılık verdi.

“Her şeyi geride bıraktık”

Kesin olan bir şey varsa o da onlar için “Günaha Ada”dan sonra her şeyin değişeceğidir. Programda bekar Fouad’ı öptü ve şenlik ateşinin önünde ona ilişkileri sırasında onu aldattığını itiraf etti. Ancak şimdi ilişkilerinde yeni bir dönem başlıyor: “Her şeyi arkamızda bırakmalıyız, hadi üzerine bir taş koyup yolumuza devam edelim”.