“Günaha Adası”, Gabriela nasıl bir yer olduğunu gösteriyor

celikci

New member

Günaha Adası deneyimi

Çift, bir tanışma sitesinde kendisine sürpriz yaptıktan sonra “Günaha Adası”na gitmişti. Şenlik ateşinin önünde programdan yalnız ayrılmak istediğini açıklamıştı ama şaşırtıcı bir şekilde fikrini değiştirip kollarına geri dönmüştü. “Günaha Adası’nda ayrıldıktan sonra geçirdiğimiz gece berbattı. Bana üç papatya getirdiler, kendimi çok kötü hissettim.” Sonunda birlikte dışarı çıktılar ama farklı koşullar altında: “Annemle babam da ona bir konuşma yaptı. Onu sevdiklerini ama benim kötü hissetmemi istemediklerini söylediler. Ona bunu istediğinden emin olup olmadığını sordular. Benimle birlikte olmak “.

Gabriela: “45 kilo verdim”

Aslında ihaneti keşfettikten sonra Gabriela çok zor bir dönemden geçti. “Ocak ayından bu yana kriz geçirdim, gerçekten öldüm. Bir yıldan az bir sürede 45 kilo verdim, kendimi çok kötü hissettim çünkü onu bırakamadım ama yanında bile olamadım. Sonunda bana bunu söylediğinde Doğrusunu söylemek gerekirse onu affetmeyi başardım ve bir noktaya değindim”, diye açıkladı Gabriela, Silvia Toffanin’e. Sunucunun kendisi de doğal olarak bu açıklamaya şaşırmış görünüyordu ve sosyal medyadaki pek çok kişi 20 yaşındaki çocuğu yalan söylemekle suçladı.

Fotoğraf gerçekleri

Bu nedenle kısa süre sonra kız, ekstra kilolu fotoğraflarını yayınlayarak kanıtları gösterdi. “ÖNCESİ ve SONRA! Her zaman zayıf olduğumu söyleyenler için.” Fotoğraflar sosyal medyada dolaşıma girdi ve karışık tepkilere yol açtı. Bazıları hâlâ bu kadar kısa sürede kilo verebileceğine inanmıyor. Her ne kadar Gabriela çok uzun boylu olduğundan kilosunun daha az göründüğüne dikkat çekse de. Bazıları onun kilo vermeden önce de çok güzel olduğunu söylerken bazıları da ona birkaç ayda nasıl bu kadar kilo vermeyi başardığını sordu.

Yakında evleniyor

Artık işler sakinleştiğine göre Gabriela ve Goiseppe bir aile kurmaya hazırlar: “8 yıldır birlikteyiz (o 12 yaşından beri) ve ben evlenmek istiyordum. Ben evlilikten ve gençken çocuk sahibi olmaktan yanayım. Biz Tarihi belirlemek için zaten kiliseye gitmiştik ama henüz takvim yoktu ve kasım ayında gelmesini bekliyoruz. Bir buçuk yıl, en fazla iki yıl içinde evleneceğiz.”