“Günaha Adası”, Francesca ve Manuel arasındaki yüzleşme

celikci

New member
İLE “Erkekler ve kadınlarFrancesca Ve Manuel vedanın ardından karşı karşıya gelirler “Günaha AdasıÇok duygusal olan Francesca, duygudan dolayı gözyaşlarını zar zor tutuyor ve eski partnerine olan öfkesini de gizlemiyor: “Birkaç kez görüştük, hatta tesadüfen tanıştık ama ben Ona karşı hala büyük bir öfke duyuyorum“. Bununla ilgili Maria De Filippi müdahale etmek ve editör ekibinin bu öneriyi önermeyi düşündüğünü açıklamak taht Programın bu yeni baskısı için internetteki pek çok kullanıcının ısrarla genç kadının orada bulunmasını talep etmesi üzerine. “Ancak henüz hazır olmadığınızı düşünüyorum“, hostesi düşünüyor.

Manuel ayrıca son aylarda yaşananlarla ilgili kendi versiyonunu anlatmak için müdahale ediyor, ancak 31 yaşındaki “Günaha Adası”ndaki duygu yolculuğu sırasında ortaya çıkanları doğruluyor: “Bazen onu özlediğimi inkar etmiyorum ama bugün itibariyle kendimi bir ilişkiye hazır hissetmiyorum. Kader ise belki bir, iki yıl içinde…”.

müdahalesi Gianni Sperti Manuel’e saldıran, bunun yerine Francesca’nın tutarlılığını ve tavrını öven ve genç kadını Maria De Filippi’nin teklifi hakkında “biraz düşünmeye” zorlayan adam, bölümün sonunda şunu yineliyor: “Teklifim, derginin tüm editör kadrosu tarafından destekleniyor.” program, tanıdığınız kişilerden. Bir düşünün ve kendinizi hazır hissediyorsanız bizi arayın“. “Maria, onu hemen tahta çıkarırdım”, diye ısrar ediyor Sperti. “Gianni benim acı çekmemi görmek istiyor, ben giderken Francesca’nın tahta oturmasını istiyor“, bunun yerine Manuel yorum yapıyor.

Maria De Filippi Francesca’nın Manuel’le olan ilişkisine hâlâ fazlasıyla dahil olduğuna ve bu nedenle ileriye doğru kesin bir adım atmaya henüz hazır olmadığına inanıyor. “Ekim ayında akşamlarını Netflix’in önündeki kanepede geçirmek için yanınıza gelseydi ne yapardınız?“, diye soruyor Maria De Filippi. “Ona yazın gittiği yere geri dönmesini söylerdim. Yanında iyi hissettiğim kişiyi takipçilere ve akşamlara tercih ederim. Francesca, “O, eğlenmeyi seven, kaygısız bir insan” diye yanıtlıyor. “Ya başka biriyle tanışsaydın? Sunucu tekrar soruyor ama Manuel’e. 31 yaşındaki oyuncu, “Beni rahatsız ederdi ama onun benim kadar hazır olduğunu düşünmüyorum” diye yanıtlıyor.