“Günaha Ada”, Vittoria ve Daniele’nin yokluğu

celikci

New member
bölümleri olarak “Günaha Adası” arasındaki ilişkiyi baltalamış gibi görünen sürtüşmeler Victoria ve Daniel. 17 Temmuz Pazartesi günü Canale 5’te yayınlanan randevu sırasında her ikisi de çağrıldı. yeni yansımalar ve onları gittikçe daha uzak gören yeni filmlere.

Pinnettu’da, otuz üç yaşındaki partneri ve erkek arasındaki büyüyen duyguya tanık olur. tek Edward, daha sonra tüm hayal kırıklığını serbest bırakmak için. Bekar Benedetta ile yaklaşımına atıfta bulunarak, “O zaman ben de eğleniyorum, ancak onu tanıdığım için tüm bunları burada yapmama gerek yok” yorumunu yapıyor. Bu yüzden devam ediyor: “Deneyiminin yarısını bana hakaret ederek geçirdi, sonra sonunda yoruldu ve bomba yolculuğuna başladı. çiftten hiç bahsetmedi ve sorunlarımız”.

Dördüncü şenlik ateşi sırasında gösterilen kliplerden sonra Daniele’nin düşünceleri hâlâ devam ediyor: “Öyle olduğu varsayımından başlayalım. böyle devam ederse bensiz eve gel. Buraya ondan çocuk sahibi olup olmayacağımı merak ederek geldim ama son birkaç videodan sonra sorum şuna dönüştü: Hala onunla olmak istiyor muyum?. Kıskançlıktan çok tiksinti hissediyorum”.

Kız arkadaşlar köyünde ise Vittoria, sadece erkek arkadaşını bekarın eşliğinde gösteren videolarla uğraşmak zorunda değildir. Kutsanmışama ben de duygular bu gerçekten kanıtlıyor. “İlk başta onun sakladığını fark ettim. fiziksel mesafeler bu kızla, ki ben yapmadım. Kendime söz verdiğim bir şeydi ama burada olmak, günlük hayatta özlediğim bir kucaklama ya da okşama almamak zorlaşıyor”.

Daniele’nin davranışının kendi yansımasından kaynaklandığını varsayarak “Bir kişiyle bağ kuruyorum, sanırım onu gördü ve onu incitti” diye ekliyor.

Sonra analizine son ifşaya kadar devam ediyor: “Günden güne yaşarken birçok eksikliğin farkına varıyor ve duygularımı sorgulamadan, belki de alışkanlıktan bile olsa birlikte olduğumuz hipotezini değerlendirmeye başlıyorum, çünkü Düşündüğüm gibi özlemiyorum. Bunu hesaba katmamıştım ve bugün beni yalnız kalmaktansa eski halime dönmek daha çok korkutuyor.”