celikci
New member
Davide: “Onu ilk günden beri özledim”
Davide ve Alessia, ona neredeyse iki yıldır ihanet ettikten sonra ilişkinin devam edip edemeyeceğini anlamak için “Günaha Ada” ya katıldılar. Kızın amacı, erkek arkadaşı kesinlikler ararken David’in onu gerçekten affetip affetmediğini öğrenmekti. Üçüncü bölümde, erkek arkadaşlarının istediği ani bir çatışma ateşiyle hesaplaşma onlar için geldi.
“Bir şeyleri çok uzun süredir içimde tutuyorum”
Alessia’dan ayrı kaldığı bu haftalarda Davide, çiftin sorunları ve onu partnerine bağlayan duygu üzerine düşünme fırsatı buldu: “Bu günlerde anladıklarımdan memnunum. çok uzun. Çok güçlü bir duyguydu, ilk günden beri özledim”. Bununla birlikte, erkek arkadaşı onun bekarlığa tehlikeli bir şekilde yaklaştığını görünce, Davide kendisinin de ilişkiye ikinci bir şans vermeyi isteyip istemediğini öğrenmek için hemen bir şenlik ateşi istedi. Şenlik ateşinin önünde, birlikte olacakları gelecekten ne beklediğini ona açıkça anlattı: “Kendimi özgür hissediyorum, söylemem gerekeni havalandırdım. Söylemem gerekeni olması gerektiği gibi söyledim. zaman.” ve böyle devam etmek söz konusu değildi”.
Alessia: “Kaygısız bir hayat istiyorum”
Alessia, kız arkadaşların köyünde uzun zamandır hissetmediği kadar hafif ve kaygısız hissetti. Bu nedenle artık sadece belirli koşullar altında ona dönmeye hazırdır: “O biliyor, evde sık sık tartışıyoruz. Artık o ağır durumu yaşamak istemiyorum, tasasız bir hayat istiyorum. Bunu yapmayacağıma dair bana söz vermelisin.” artık beni yargılama, bana kötü davranma ve sesini bir daha yükseltme”.
düğüne hazır
Davide, onun sevgisinden çok emin ve ona hissettiklerini daha fazla göstermeyi taahhüt etmesi koşuluyla onunla yeni bir hayata başlamaya hazır: “Sadece sana sarılmak istediğim için sadece bana sarılmalısın. Sana söz verdim. Her şeyin üstüne bir taş koyacağım, ama aynı zamanda bana gözlerinin sadece bende olduğunu da göstereceksin.” “Günaha Ada” birbirlerini daha iyi anlamalarına yardımcı oldu ve şimdi daha zorlu bir projeye hazırlar. Erkek arkadaşı, “Evlenmeyi umuyorum, çünkü ondan başka kadın görmüyorum”, diye itiraf ediyor erkek arkadaşı. Alessia için özellikle önemli bir söz: “İnşallah, bir ömürdür onu istiyordum”. Bu nedenle, Isabella ve Manuel’in oluşturduğu Milanlı çiftin yeni buldukları uyumdan sonra ikinci bir mutlu son.