“Günaha Ada”, Ale, Lollo’yu öper: Federico şenlik ateşini reddeder

celikci

New member
İLE “Günaha Adası” yolu Ali ve Federico kesinlikle beklenmedik bir dönüş yaptı. Aslında kız, bekarı daha iyi tanımaya karar verdi. yüksek sesle gülmek: ikisi birlikte romantik bir öğleden sonra geçirdiler, ata bindiler ve gün batımında kadeh kaldırdılar.

İkisi arasındaki anlayış o kadar güçleniyor gibi görünüyor ki, akşam ikisi kendilerini sahile bıraktılar: Aslında Ali, Lollo’yu deniz kıyısında öptü.. Bununla birlikte, onda çelişkili duygular uyandıran bir bölüm. Öpücüğünden sonraki gün, Ali onu gördü. Pinnettu görünüşe göre hikayeleriyle ilgilenmeyen ve baştan çıkarıcısına çok daha fazla ilgi duyan erkek arkadaşının bazı görüntüleri.

Bu görüntüler Ali’nin içinden bir şeyler koparmasına neden oldu. Aslında, kız istemeye karar verdi. anlık karşılaştırma şenlik ateşi ile Frederick: “Pa**e’ye sahip olmadığı için, şimdi onlara sahibim. Bence ben iyi bir insanım. Ama iyi davrandığını düşünmüyorum. O olduktan sonra bana değer verdiğini göstermesi gerekiyordu. ilk beni aldatan “.

Belgeselliğin şefi, Philip Bisciglia, Federico’ya ortağının açıklayıcı bir şenlik ateşi için onunla önceden buluşma kararını bildirdi. Ancak bir öğleden sonra bunun üzerinde düşündükten sonra karar verir. karşılaştırmayı kabul etme, bekar Carmen ile birlikte olmaya devam etmek istediğini itiraf ederek: “Onu sevdiğimi sanmıyorum, ayrıca başka bir durum daha ortaya çıktı. Bana yeni hisler tattıran bir kıza aşık oldum, ki sevmiyorum” Ali ile hiç denemedim mi bilmiyorum. Bu nedenle biraz isteksizce şenlik ateşini bırakmaya karar verdim”. Ali, partnerinin kararını öğrenince aynı sonuca varır: “Bundan sonra onu düşünmeden kendi yoluma gideceğim”. Üretime özel istekte bulunuyorsunuz. “Ama herhangi bir video almamasını istiyorum.” Ne olacak? Öğrenmek için, 17 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan ve her zaman Canale 5’te en iyi zamanda olan bir sonraki bölümü beklememiz gerekiyor.