Giusy Versace: “Hastanedeyim, çok fazla korku ve öfke içerisindeyim"

celikci

New member
Hastaneye kaldırma ve müdahale Versace bir süredir sosyal medyadan kaybolmuştu ancak artık nedenini açıklayabildi: “Birkaç gündür telefona cevap vermedim. Herkesten özür dilerim ama biraz meşguldüm. Geçen pazartesi günü. , planlanmamış bir olay. Çok nazikti ve beni önce hastaneye yatırmaya, ardından iki gün önce bacağımdan ameliyat olmaya zorladı. Doktorların ve hemşirelerin değerli desteği ve mükemmel profesyonelliği sayesinde şimdi her şey yolunda.”

“Beni durdurmak için hastaneye kaldırılmam gerekiyor” “Bazen iki sahte bacağım olduğunu unutuyorum ve vücudum çığlık attığında, beni durdurmak için hastaneye kaldırılmak zorunda kalıyorum”, diye itiraf etti hafif bir ironiyle. “İyiyim, sadece biraz acıyla uğraşmam gerekiyor ama yakında kendi ayaklarım üzerinde duracağım ve sonra yanımda annem var.” Sporcu daha sonra bu günlerde onunla ilgilenen tüm sağlık personeline teşekkür etmek istedi: “Prof. Maccauro, Dr. El Motassime, Dr. Pataia, Prof. Chiricozzi’ye son derece minnettarım, ayrıca Dr. Covino ve Dr. Dr. Marini… benimle her açıdan ve rekor sürede ilgilenen harika bir ekip.”

Bu gönderiyi Instagram’da görüntüle

GiusyV tarafından paylaşılan bir gönderi. (@giusy_versace_official)

Kaçırılan hac ziyareti Şampiyon, hastaların hac bölgelerine taşınmasıyla ilgilenen bir dernek olan Unitalsi ile Lourdes’e doğru yola çıkmaya çoktan hazırdı, ancak beklenmedik bir durum onu tüm taahhütlerini iptal etmeye zorladı. “Unital Dostları, hastaneden görüntülü mesaj göndermeyi hiç hayal edemezdim. Çok önemsediğim bu hac yolculuğuna evrak çantamla çıkmaya hazırdım”.

“Lourdes benim için özel bir yer” Vakfın 120. yılını kutlamak amacıyla düzenlenen geziye, kendisi için özel anlam taşıyan bir yerde Versace katılmalıydı: “Lourdes, dostları sayesinde, Unitalsi’den biri olarak yardım etme ihtiyacını hissettim. Başkalarına yardım etmenin bizi ne kadar zenginleştirdiğini anladım. Birçoğunuz için olduğu gibi benim için de çok değerli bir yer. Dönme gücünü orada buldum. ‘neden ben’den ‘neden ben olmayayım’a kadar olan soru… Benim diğerlerinden daha fazla neyim var?”