Gina Lollobrigida, mirasla ilgili tüm çatışmalar

celikci

New member
16 Ocak’ta Gina Lollobrgida ortadan kayboldu: İtalyan sinemasının en önemli kariyerlerinden biri olan göz kamaştırıcı bir kariyerin ardından oyuncu, paha biçilmez bir kültürel miras bıraktı, ancak öldüğü günden bu yana gelecek nesiller bu mirasa odaklandı. maddi mirası konusunda acı bir hukuk savaşı. Hikâyenin kahramanları bir yanda oğlu Milko ve onun reddedilen kanon kocası Javier Rigau, diğer yanda ise son güne kadar ona yakın olan ve aynı zamanda Lollo’nun factotumu Andrea Pizzolla’dır. ehliyetsiz kişiyi atlatmak için ağır suçlamalar.

Gina Lollobrigida’nın mirası – Tahmin yaklaşık 100.000 civarında olsa bile, davacının hayatı boyunca elinde bulundurabileceği malların değerini kesin olarak belirlemek mümkün değildir. 10 milyon euro: Hem taşınır hem de taşınmaz varlıkları içerecek toplam. hayatında meta veriler konusunda uzman bir bilgisayar teknisyeni olan oğlu Andrea Milko Skofik, “Pomeriggio Cinque” ile kendisinden çalınan bir miras hakkında konuştu. İtalyan sinema divasının ortadan kaybolmasından bir aydan fazla bir süre sonra ve Gina’nın evindeki bazı elektrik sorunlarından sonra, noter ve Lollo’nun oğlu nihayet mevcut varlıkların bir envanterini çıkarmak için eve girmeyi başardılar. Courier’le yapılan röportajda, Skofic, Piazzolla’ya saldırdı: “O gelmeden önce annemin serveti iyiden de öteydi; zengin, ama abartılı olmayan uzun, düzgün bir yaşam sürdürmeye yetecek kadar serveti vardı. Neredeyse hiçbir şey kalmadı“.

Neydi ve ne kaldı Bu nedenle “Bersagliera”nın varlıklarının bir envanterinin tamamlanması uygun oldu: Appia Antica’daki villaya ek olarak ulusal Gina’nın Roma’nın merkezinde bazı daireleri, Toskana’daki Pietrasanta’da bir stüdyosu ve Montecarlo’daki ev, para, Bulgari mücevherlerinden oluşan harika bir koleksiyon, kaliteli mobilyalar ve çeşitli sanat eserleri. Bu mirastan, çok az şey kaldı: “Hesaplama yapıyoruz ve Gina Lollobrigida’nın borçlu olduğu borçları da göz önünde bulunduruyoruz. Aktrisin vasiyetinde, sahip olduğu varlıkların yarısının oğlu Andrea Milko Skofic’e, yarısının da fiilotum Andrea Piazzolla’ya gitmesi gerektiğini okuduk. Buna, her zaman Andrea Piazzolla ve girişimci Horacio Pagani için tasarlanan sanat eserleri koleksiyonu da ekleniyor; bununla birlikte, eserlerinin dünya çapında tanıtılması ve sergilenmesi yoluyla sanatsal faaliyetini bilinir ve değerli kılma yükü de var. İtalyan film yıldızının sahip olduğu Etrüsk vazo seti İtalyan devletine bırakıldı.

Rigau figürü – Bu meseleye defalarca müdahale etti Javier Rigau. Gina ile vekaleten evlendiği iddia edilen aktrisin eski kocası, aktrisin son birkaç aydır asistanı Andrea Piazzolla’yı bir kez daha parmağıyla işaret ederek Rigau’ya göre onu oğlundan ve ailesinden uzaklaştırdığı için suçlu olduğunu söyledi. Femur kırığı sonrası bakıma ihtiyaç var. Rigau, “Gina yetersiz besleniyordu, yaraları vardı ve elektrikli sandalyede uyuyordu” dedi.

Lollobrigida’nın oğlu ve yeğeni tarafından durumu hakkında bilgilendirilen aktrisin eski kocası, “Gina’ya onu beslemek ve su sağlamak için sağlık bakımı sağlamayı teklif ettim”, diye açıkladı ve “ancak Piazzolla ona kabul ettiğini söylediğinde Gina’yı görmeye gitti”. “Gina anlamaktan ve istemekten acizdi, hiçbir şeye karar vermedi – devam ediyor – Piazzolla onun adına karar verdi“.

Piazzolla’nın versiyonu – Stüdyoda misafir “Çok doğru” Andrea Piazzolla, 2009’da tanıştığı ve ölümüne kadar hiç ayrılmadığı Lollobrigida ile “simbiyotik ilişkisinden” bahsetmişti: “Gina her şeyden ve herkesten önce geldi, hatta ebeveynlerimden bile.” Silvia Toffanin -. Davet edildiğimde ailemin partilerine katılmak isteyip istemediğini sordum, hayır derse onunla evde kaldım. Benim için her şey buydu”. Sıkı sıkıya bağlı, neredeyse hastalıklı bir ilişki, ancak bu Piazzolla’nın bir aile kurmasına engel olmadı: aktrisin artık eski menajerinin aslında bir ortağı var, Adriana, aktrisin onuruna Gina’yı çağırmaya karar veren iki buçuk yaşında bir kız.: “Ortağımla yaklaşık dört yıl önce Gina’nın evinde tanıştım. Çünkü bayanla her şeyi paylaştık, hatta arkadaşlarımızı bile. Adriana ile tanıştığımda hemen her şeyi netleştirdim ve ona şunu söyledim: Bil ki benim bir görevim var ve bu da onu yapmak. Bayan Lollobrigida’nın yanında ol. Beni anladı ve kızımızla birlikte Gina’nın evinde bizimle yaşamaya geldi”.

Başka bir yerde Piazzolla, Rigau ve Gina’nın oğlu Milko tarafından kendisine gönderilen tüm suçlamaları gönderene iade etti. Ancak onunla ilgili açıklığa kavuşturulması gereken bazı gölgeler var: İnsan aslında her zaman bir sonuç olmuştur. mülksüz ve aslında gelirsiz. Artık iş, Gina’nın mal varlığının kime ait olduğunu ve aktrisin son vasiyetinde değişiklik olup olmadığını belirlemek zorunda olan mahkemelere geçiyor.