Gemma Galgani'nin yeni şövalyesi “Erkekler ve Kadınlar”

celikci

New member
Olay örgüsü “Erkekler ve kadınlar“. Birkaç hafta sonra 10 Mayıs'ta yayınlanan bölümde yeni bir şövalye öne çıkıyor Gemma Galgani stüdyonun merkezine gelişini heyecanla bekleyen kişi. “Hala onu arayan erkeklerin olduğuna inanamıyorum“diye hemen yorum yapıyor Tina Cipollari hanımefendiyi kızdırma fırsatını asla kaçırmayan taht bitti.

Yeni şövalye kim? – çağrıldı Pietro Del Pozzo ve 66 yaşındadır. İki çocuklu dul Pietro, dört yıl önce karısını kaybetti. “'e gitErkekler ve kadınlar“Kendisine aşkta ikinci bir şans vermek istiyor ve bunu net fikirlerle yapıyor. Aslında 66 yaşındaki oyuncu, hemen tahtın en ünlü hanımını işaret ediyor ve şöyle diyor: “Sen güzel bir insansın ve güzel bir kadınsın. Dört yıl önce kalbimi kapattım ve onu sizinle yeniden açabilmeyi umuyorum.” Köşe yazarı Cipollari'nin düşüncesiz soruları ve ardından gelen özürler kaçınılmazdır. Maria De Filippi “Bay Pietro, Gemma'ya biri geldiğinde her zaman samimi sorular soran Tina Cipollari'nin tavrından dolayı özür dilerim” diye beyan ediyor.

Gemma'nın tepkisi – Kimseyle çıkma fırsatı bulamayan hanım için oldukça sıkıcı bir dönemin ardından nihayet yeni bir şövalye gelir. Gemma, Pietro'yla yeni tanışmaya başlama konusunda çok hevesli görünüyor ve ikisi hemen dansa başlıyor.