Galaxy Unpacked 2024 nasıl ve ne zaman izlenecek?

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Bu etkinlikten ne bekleniyor?


Yeni nesil Galaxy Z Fold ve Z Flip'in tanıtımının yanı sıra en çok beklenen ürünlerden biri de Samsung'un bir dizi fiziksel aktivite takip fonksiyonuna sahip olmayı vaat eden ilk akıllı yüzüğü olması ve iyi bir performans sergilemesi nedeniyle Galaxy Ring oldu. Hepsi çeşitli yüzeylerde mevcut olacak zarif bir tasarıma entegre edilmiştir. Bu ürünün bir kısmı bu yılın Ocak ayında ortaya çıkmasına rağmen, bu Unpacked'de daha fazla ayrıntı görülebiliyordu.

Galaxy Ring'in söylentilere konu olan temel özellikleri arasında, mevcut Galaxy Watch 6'nın takip etmediği dört ölçüm olan uyku sırasında sürekli kalp atış hızını, uyku gecikmesini, solunum hızını ve gece hareketini takip etme yeteneği yer alacak. Bu ölçümler, bir “canlılık” puanı oluşturmak ve uyku apnesi taraması sağlamak için uyku ölçümlerini kullanacak, ancak bunların aynı zamanda sağlık ve kondisyona ilişkin diğer değerlendirmeleri de yönlendireceğini umuyoruz.

Ayrıca yeni bir Galaxy Watch görmeliyiz ve yedinci sürüm muhtemelen daha uzun pil ömrü, daha fazla güç, daha iyi şarj ve dış mekan odaklı özellikler getirecek. Yeni Galaxy Buds 3'e ek olarak.

Galaxy Unpacked 2024 ne zaman ve nerede olacak?


Önümüzdeki Çarşamba, 10 Temmuz, Samsung Electronics yeni Galaxy Unpacked'i Paris'te kutlayacak; burada sembolik kültür merkezi ve trendlerin merkez üssü, en son yeniliklerin sunumu için mükemmel bir zemin oluşturacak. Etkinlik, Samsung.com/mx, Samsung Haber Odası ve Samsung YouTube kanalında Orta Meksika saatiyle sabah 7:00'de canlı olarak yayınlanacak.
 
Üst