Francesco Chiofalo acil hastaneye kaldırıldıktan sonra: "Epileptik nöbet, göz problemlerinden kaynaklanmıyor"

celikci

New member
Chiofalo, “Göz sorunum nedeniyle değil, sara krizi nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldım” dedi. “Sabah 4”. Etkileyici daha sonra, bir şekilde göz rengindeki son değişikliğin, uyandığında yaşadığı karanlık anın nedeni olabileceğini belirtti: “Yakın zamanda bu göz ameliyatı geçirdim, bilincime kavuştuğumda bir an karanlık yaşadım”.

Göz rengi değiştirme ameliyatı Daha iki hafta önce fenomen, bakışını kahverengiden mavi gözlere dönüştüren hassas bir göz rengi değiştirme ameliyatı olan halka keratopigmentasyondan geçti. Chiofalo Instagram'da “Bir hayalimi gerçekleştirdim” diye yazdı. Ancak Rete 4 programı sırasında bunun kişisel bir tercih olduğunu açıklığa kavuşturmak istedi: “Kimseyi bu ameliyatı yapmaya ikna etmek istemiyorum ama görme yeteneğimi kaybetmedim ve ışığı mükemmel bir şekilde görebiliyorum – o dedim ki – Takip ettiğim kişiye şunu söylüyorum: arkadaşlar dikkat edin, bu yeni bir şey ve gözlerinizi oyuna koyun.”