celikci
New member
Cristiano De André, ölümünden 25 yıl sonra babası Fabrizio'nun anısına düzenlenen “De André #DeAndré – Best of Live Tour” ile turneye çıkıyor. Dört albümün başarısından sonra yeni bir adım “De André canta De André – Vol. 1” (2009), “De André canta De André – Cilt. 2” (2010) ve “De André canta De André – Cilt. 3 ” (2017) ve “De André canta De André – Bir çalışanın hikayesi” (2023) ve her biri Fabrizio'nun repertuarının bir bölümüne adanmış çeşitli biletleri tükenen turların ardından. Francesca De André, haftalık dergisine, içinde büyükbabasından çok şey bulunduğunu söylüyor: “O kadar çok şaşırdım ki”. Ve şöyle diyor: “Ben de onun müziğe kattığı şeyleri düşünürken yakaladım, ama daha şarkılarında duymamıştım bile. 'Bu mümkün değil!' Onu dinlerken kendi kendime 'günlüğümde onun hakkında şarkı söylediği şeyin aynısını yazdım' dedim. Bu ruhla yalnızlıktan asla korkmayacağım çünkü bugün içimde yaşadığını keşfettiğim o her zaman yanımda olacak.” Eski Gieffina, büyük şarkıcı-söz yazarının şarkılarının tedavi edici değerinden de söz ediyor: “Hayatımda depresyon ve panik ataklardan acı çektim ve onun şarkıları çoğu zaman bu anları aşmama yardımcı oldu. Küçükken onun parçalarını dinlerdim. bir keşifti.”