Beykozlu
New member
Fırında Soslu Brüksel Lahanası Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 500 gram Brüksel lahanası
- 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz, nane, pul biber, kekik, susam, kurutulmuş fesleğen, sarımsak tozu, toz kırmızı biber
Not EkleTanımı Yazdır
- Lahanalarımızın baş kısımlarını kesip ortadan ikiye bölelim.
- Geniş bir kaba zeytinyağı ve baharatları alalım. Lahanaları ekleyip güzelce harmanlayalım.
- Fırın kabına aktarıp evvelinde ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim. Gerekirse bi sefer karıştırıp tekrar fırınlayabilirsiniz her yeri eşit biçimde kızarır.
- Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun