Beykozlu
New member
Fırında Mantarlı Karışık Zerzevat Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 250 gram mantar
- 250 gram brokoli
- 1 adet kabak
- 1 adet patlıcan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1-2 adet kırmızı kapya biber
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Kırmızı toz biber
- Karabiber
- Kekik
- Zerdeçal
- Tuz
- 2 diş sarımsak
- 1 kase yoğurt
Not EkleTanımı Yazdır
- Yıkanmış zerzevatları küp küp doğrayıp üzerine zeytinyağını ve baharatları ekledikten daha sonra karıştırıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde 200 derece pişiriyoruz.
- Sarımsaklı yoğurtla servis ediyoruz.Mantarlı denemediyseniz daha doyurucu ve lezzetli olduğunu söylemeliyim. Et yemeklerinin yanına yada diyet devirleri için mutlaka tavsiye ederim.