Beykozlu
New member
Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tanımı İçin Gereçler
Bu materyaller küçük dikdörtgen borcam için;
Not EkleTanımı Yazdır
????Afiyet olsun ????????????.
Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Bu materyaller küçük dikdörtgen borcam için;
- Küçük uzunluk karnabahar
- 1 kg brokoli
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı yoğurt (250 ml)
- 1 tepeleme yemek kaşığı un
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber,kırmızı tozbiber
- Kaşar
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel karnabahar ve brokolimizi kesimlere ayıralım.
- Sirkeli suda beklettikten daha sonra kaynamış suyun ortasında evvel karnabaharımızı ondan sonrasında brokolimizi haşlayalım.
- Fırındada pişireceğimiz için yumuşamasın.
- Süzgecimize koyup suyunun süzülmesini sağlayalım.
- Gereçlerin hepsini çırpıcı ile çırpalım.
- Haşladığımız karnabahar ve brokoliyi tek tek sosumuza batırıp tepsiye dizelim.
- Kalan sosumuzda sebzelerimizin üstüne döküp 200 derece fırında üstü yavaşça pembeleşene kadar pişirelim.
- sonrasındasında üstüne kaşar dilimleri koyup kaşarlar eriyip kızarana kadar pişirelim. ????????????????.
- Soğuduktan daha sonra servis edelim.
????Afiyet olsun ????????????.
Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı