Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli

Beykozlu

New member
Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tanımı İçin Gereçler

Bu materyaller küçük dikdörtgen borcam için;

  • Küçük uzunluk karnabahar
  • 1 kg brokoli
Sosu için;

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt (250 ml)
  • 1 tepeleme yemek kaşığı un
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber,kırmızı tozbiber
Üstü için;

  • Kaşar
Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Evvel karnabahar ve brokolimizi kesimlere ayıralım.
  2. Sirkeli suda beklettikten daha sonra kaynamış suyun ortasında evvel karnabaharımızı ondan sonrasında brokolimizi haşlayalım.
  3. Fırındada pişireceğimiz için yumuşamasın.
  4. Süzgecimize koyup suyunun süzülmesini sağlayalım.
  5. Gereçlerin hepsini çırpıcı ile çırpalım.
  6. Haşladığımız karnabahar ve brokoliyi tek tek sosumuza batırıp tepsiye dizelim.
  7. Kalan sosumuzda sebzelerimizin üstüne döküp 200 derece fırında üstü yavaşça pembeleşene kadar pişirelim.
  8. sonrasındasında üstüne kaşar dilimleri koyup kaşarlar eriyip kızarana kadar pişirelim. ????????????????.
  9. Soğuduktan daha sonra servis edelim.
????Şimdiden yapacak olanlara kolay gelsin????????????????.

????Afiyet olsun ????????????.

Fırında Kaşarlı Karnabahar Ve Brokoli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst