Beykozlu
New member
Fırında Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 orta uzunluk karnabahar
- 3 adet yumurta
- 4 kol maydanoz
- 3 yemek kaşığı un
- 1 kabartma tozu
- 1 bardaktan 2 parmak eksik süt
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
- Pul biber
- Karabiber
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Karnabaharları çiçek çiçek ayırıp, orta derece haşlayın, ılımaya bırakın.
- Başka bir kapta geriye kalan materyalleri karıştırın.
- Ilımaya bıraktığınız karnabaharları fırın borcamına dizin.
- Üzerine elde ettiğiniz sosu dökün. 190 derece alt üst ayarda 20 dakika pişirin.
- İsteğe bağlı kaşar rendesi atarsanız kaşarı atıp 5 dakika daha pişirin. Afiyet olsun????